DJC Logo  
[ Home ]  [ Adres ]  [ Contact ]  [ English

Wie
Wat
Waar
Wanneer
Waarom
Hoe

Adres
Routebeschrijving
Contact

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar De Joode Communicatie
Torenlaan 57, 1251 HH te Laren (nh)
Telefoon 06 - 53 121 072

Komend vanuit de richting Utrecht: neem de A27 (langs Hilversum) tot aan het knooppunt Eemnes. Ga daar rechtsaf en gelijk links onder de A27 door de A1 op richting Amsterdam.
Neem na 4,1 km afslag 9 richting Laren. Na 300 meter onderaan de afrit, rechtsaf Hilversumseweg richting Laren. Langs het hertenpark, een Chinees restaurant en de Rabobank (alle drie links van u), komt u bij de verkeerslichten op het kruispunt in het centrum. Steek dit recht over en volg (na circa 500 meter) de weg richting 'doorgaand verkeer Blaricum en Huizen'. Dan zit u tot aan de rotonde op de Remiseweg (rechts een Opel garage) na circa 175 meter op de Torenlaan. De rotonde recht oversteken en de weg blijven volgen. Na een kleine knik in de weg naar rechts, ziet u na 100 meter aan uw linkerhand Torenlaan 57. De oprit inrijden en daar parkeren.

Komend uit de richting Amersfoort: volg de A1 richting Amsterdam en neem afslag 9, Mediapark en Laren. Zie verder hierboven.

Komend uit de richting Amsterdam: volg de A1 tot aan afslag 9. Neem deze en ga bij de verkeerslichten onderaan de afslag rechtsaf. Ga onder de weg (A1) door richting centrum Laren. Zie verder hierboven.

Komend uit de richting Almere: over de A27, neem de afslag op het knooppunt Eemnes rechtsaf richting Mediapark en Amsterdam de A1 op. Ga de A1 af bij afslag 9 en volg verder de beschrijving zoals hierboven aangegeven.

Openbaar vervoer per trein: de beste aansluiting geeft station Naarden/Bussum. Daar kan een treintaxi worden genomen of een bus naar Torenlaan 57 te Laren.